Emil Boc, după audierile la DNA: „Nu știu nimic despre sponsorizările pentru PDL”

Primarulul municipiului Cluj-Napoca a fost audiat joi dimineața de procurorii DNA.Este vorba despre dosarul în care Elena Udrea se află sub control judiciar şi care vizează importante sume de bani pe care fostul ministru al Dezvoltării le-ar fi primit de la omul de afaceri Bogdan Buzoianu şi pe care pretinde că le-ar fi înmânat liderilor PDL.

După ieșirea de la audieri, primarul municipiului Cluj-Napoca a declarat că nu are cunoștință de vreo sponsorizare primită de partidul din partea căruia candida și că nici măcar nu îl cunoaște pe Bogdan Buzoianu.

„Sunt convins că doamna Udrea va face precizările necesare. Personal nu l-am cunoscut și nu l-am întâlnit niciodată pe domnul Buzoianu și nici nu am cunoștință de existența vreunei sponsorizări sau intenție de sponsorizare din partea acestuia pentru Partidul Democrat-Liberal”, a spus Emil Boc.

Acesta a mai adăugat că în 2012 era ocupat cu campania electorala de la Cluj și că bugetul campaniei sale a fost făcut la nivelul organizației județene a PDL Cluj.

„Am precizat că în 2012 am fost candidat la alegerile locale de la Cluj și mi-am concentrat activitatea pe campania electorală de acolo, fiind o competiție destul de grea și dificilă. În cazul alegerilor locale, fiecare organizație județeană își alcătuiește bugetul de campanie și își stabilește strategia în vederea câștigării alegerilor conform celor stabilite în Biroul Permanent național. La nivel județean există în copie o funcționare a partidului după modelul Biroului Permanent Național. Cu alte cuvinte, fiecare organizație are propria structură de conducere care stabilește bugetul de campanie și modalitatea de promovare a partidului sau a candidatului”, a mai spus primarul municipiului Cluj-Napoca.

 

Postaţi un comentariu