Emil Boc a fost audiat la DNA Bucureşti

Fostul premier Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, s-a prezentat astăzi la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat. Acesta a fost citat în dosarul ANRP.

La intrare în sediul DNA, Emil Boc a susținut că nu are emoții și că va detalii despre prezența sa în fața procurorilor anticorupție la finalul audierii. „Am fost invitat în calitate de martor într-un dosar de cercetare penală. Nu știu despre ce este vorba, deci nu mă pot pronunța”, a spus el, potrivit Agerpres.

La ieșire din sediul DNA, edilul a precizat că declarația de martor dată în fața anchetatorilor a vizat procedura de organizare și funcționare a Guvernului în baza Legii 90/2001. „Am prezentat aspecte și detalii care vizează modul de funcționare a Guvernului, relația Guvernului cu ministerele de resort și procedurile de desemnare în diverse comitete, comisii interministeriale în care ministerele, respectiv Guvernul, are reprezentanți. Mai multe date concrete nu vă pot da. Ancheta este în derulare și acest lucru a fost convenit cu procurorul de caz. Apreciez faptul că procurorul de caz a avut toată disponibilitatea și deschiderea de a afla, de a asculta toate aspectele care țin de procedurile de funcționare a unui guvern în baza prevederilor legale”, a afirmat fostul premier, potrivit agenţiei citate.

Emil Boc a stat peste două ore în sediul DNA.

 

Postaţi un comentariu