Elevii de nota 10 ai Clujului au fost premiați de Consiliul Județean

21 de elevi clujeni care au obținut nota 10 la testele naționale pentru admiterea la liceu sau la examenul de Bacalaureat au fost premiați astăzi la Consiliu Județean Cluj în cadrul unei festivități. 

,,A fost pentru mine o mare onoare să premiez acești elevi de excepție care ne-au  dovedit, odată în plus, faptul că prin foarte multă muncă, ambiție și pasiune poți atinge performanțe cu adevărat remarcabile. Îi felicit, de asemenea, pe părinții și pe dascălii acestora, cei care le-au îndrumat, de-a lungul timpului, pașii în drumul spre succes, asigurându-i de tot respectul meu și de întreaga susținere a forului administrativ județean pentru derularea în cele mai bune condiții a actului educațional”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Alături de diplomele de excelență acordate cu acest prilej, tinerii au primit în cadrul ceremoniei şi o sumă de bani, în cuantum de 1.000 de lei/elev pentru cei 21 de elevi care au obţinut media 10,00 la testele naționale pentru admiterea la liceu, respectiv suma de 2.000 de lei pentru cei 11 elevi care au obţinut media 10,00 la examenul de Bacalaureat. 

Totodată, le-au fost conferite diplome de excelență și celor 17 școli din care provin elevii de 10 ai Clujului.

Postaţi un comentariu