Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a UBB

Foto: Dan Bodea

Fostul deputat şi ministru Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, la care s-a înscris în toamna anului 2016, pentru a urma cursurile masteratului de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, din cauză că nu s-a prezentat la niciun examen.

„Conform legilor și regulamentelor în vigoare, masteranda Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă, ca urmare a neprezentării la examene. Menționăm că doamna Elena Udrea s-a înscris la masteratul de Consiliere Pastorală și Asistență Psihosocială în anul 2016”, a transmis Direcția Comunicare și PR a UBB.

Elena Udrea s-a înscris în anul 2016 la Facultatea de Teologie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai la un master de consiliere pastorală, pentru a-i ajuta pe oameni „prin credinţă”, a declarat aceasta la acea vreme. Tot atunci, fostul deputat își dorea să înființeze „Institutul Fericirii”, un ONG pentru sprjinirea oamenilor de a fi „fericiţi în viaţă”.

Udrea a urmat începând cu data de 3 octombrie 2016, cursurile masterului de „Consiliere pastorală și asistență psihosocială”, unde a fost admisă cu media 8, 20 pe ultimul dintre cele patru locuri bugetate.

Citiți și: Elena Udrea a fost emoţionată la începerea cursurilor de teologie şi spune că se roagă pentru toţi

Elena Udrea, studentă la buget în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca

 

Postaţi un comentariu