Efectele campaniei #liberincluj: curse Uber cu 50% mai ieftine în Cluj atunci când plouă

Tarif „meteo-sensibil”

Uber se alătură campaniei #liberincluj inițiată de ILoveCluj și lansează tariful “meteo-sensibil” pentru a încuraja clujenii să își lase mașina acasă atunci când plouă.

Citiți și: #liberinCluj, o campanie I Love Cluj de fluidizare a traficului

În perioada 19 octombrie – 30 noiembrie, cursele cu Uber vor fi cu 50% mai ieftine de fiecare dată când plouă. Uber se alătură inițiativei #liberincluj. Campania, iniţiată de ILoveCluj, îi încurajează pe clujeni să lase maşina personală acasă, mai ales atunci când plouă și orașul se blochează, iar oamenii ajung să petreacă în trafic de două sau chiar trei ori mai mult timp decât ar fi normal.

Citiți și: Clusterul Taxi Cluj dorește să existe echitate între taximetriști și uberiști

„În Cluj, sunt peste 200, 000 de mașini înregistrate. Scopul nostru este ca, prin intermediul aplicației Uber, același număr de oameni să circule prin oras cu doar un sfert din numărul de mașini” a spus Irina Scarlat, Marketing Manager, Uber România.

Pentru a beneficia de curse cu 50% mai ieftine atunci când plouă, utilizatorii trebuie doar să introducă în aplicație codul promoțional cu data zilei respective, folosind forma prescurtată a lunii, spre exemplu: 19oct sau 7nov

De regulă, Uber e disponibil în Cluj  la un tarif de 1, 7 lei pe kilometru. Într-o zi ploioasă, tariful va fi de 85 de bani pe kilometru, iar o cursă de la Polus Center Cluj până la Cluj Arena va fi de aproximativ 5 lei față de aproximativ 10 lei în mod normal.

Și Pony a redus prețul pentru zonele aglomerate

De șase luni, Pony Car Sharing are, de asemenea, tariful redus la jumătate de preț pentru șoferii care se deplasează cu viteze sub 15km/h, pentru a încuraja clujenii să își lase mașina personală acasă.

Citiți și: Șerban Petre, administrator Clima&Confort Taxi: „Uberprofită de lipsa de calitate a serviciilor de taximetrie din orașele în care ei ajung”

Șoferii Uber amendați la Cluj-Napoca vor contesta în instanță sancțiunile. Avocat: „Încadrarea a fost greșită voit”

Uber Cluj, „tras pe dreapta” după Untold

Șoferi Uber, intimidați de taximetriști și amendați de poliție în Cluj. Uber Cluj nu se suspendă

Regizorul Tudor Giurgiu, primul utilizator Uber în Cluj

Postaţi un comentariu