Eckerle Automotive îşi extinde capacitatea de producţie la Cluj

Grupul Eckerle, specializat în producţia de subansamble şi piese pentru industria auto, investeşte prin Divizia Automotive prezentă în România 400.000 de euro în extinderea capacităţii de producţie de la Cluj.

Hala de producţie de 5.600 de metri pătraţi de pe Bulevardul Muncii a fost extinsă cu 700 de mp, iar numărul de angajaţi va creşte de la 800 la 900 de persoane.

Eckerle Automotive este specializată în asamblarea componentelor pentru industria auto, cum ar fi dispozitivele pentru funcţii de confort (ridicare geamuri, ştergătoare de parbriz), dispozitivele pentru acţionare şi manevrabilitate (ABS, răcire etc.) sau articole de masă (blocare uşă, valve de ventilaţie).

Principalul client al Eckerle Automotive este Bosch. Produsele Eckerle sunt folosite pentru dotarea unor mărci consacrate de autovehicule cum ar fi Porsche, BMW, Audi, Nissan, Toyota, Ford, Land Rover sau Opel. Un alt client important este Brose (denumirea veche a Siemens).

Cifra de afaceri a Eckerle Automotive a fost de 33 de milioane de euro în anul 2013 şi de 34 de milioane de euro în anul 2014.

Postaţi un comentariu