Echipa InfoTrafic a gătit „O masă caldă” la Centrul de Găzduire Temporară

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Echipa InfoTrafic a participat din nou la proiectul „O masă caldăşi a gătit la cantina Centrului de Găzduire Temporară, aflat în administrarea Primăriei Cluj-Napoca, pentru 60 de persoane defavorizate. Partenerul celor de la InfoTrafic în această acţiune a fost panemar care a completat meniul cu pâine proaspătă şi cozonac gustos.

„Ca şi anul trecut, echipa s-a împărţit, pentru mai multă eficienţă: o parte la cumpărături, responsabilii cu aprovizionarea, şi o parte în bucătărie, cei care au gătit un meniu gustos pentru beneficiarii programului. Credem că fiecare dintre noi ne putem ajuta semenii, le putem face o bucurie printr-un gest care nouă ne poate părea mic. Şi mai credem că noi înşine avem puterea să schimbăm în bine viaţa cuiva, fără să aşteptăm mereu ajutorul autorităţilor” spun cei din echipa InfoTrafic.

Proiectul „O masă caldă” se desfăşoară în prezent în 9 cantine din 4 oraşe (Cluj-Napoca, Bucureşti, Bistriţa şi Satu Mare), în care voluntarii gătesc o dată pe săptămână, pentru circa 700 de persoane aflate într-o situaţie dificilă.

Programul se bazează exclusiv pe voluntariat, pe donaţii şi pe un management inteligent al resurselor. Astfel, voluntarii şi donatorii reuşesc să ofere persoanelor defavorizate, săptămânal, câte o porţie de mâncare echilibrată din punct de vedere nutriţional la costul de aproximativ 2 lei.

InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! se implică de peste zece ani în viaţa comunităţii, prin ştirile şi informaţiile de calitate pe care le transmite în staţiile de autobuz din Cluj-Napoca, dar şi prin diverse acţiuni menite să aducă un plus de bucurie unor oameni mai puţin norocoşi.

 

Postaţi un comentariu