DJ-ul Armin van Buuren revine la Untold pentru a treia oară alături de alți artiști de top

Foto: Dan Bodea

DJ-ul Armin van Buuren va reveni la Cluj-Napoca în vara lui 2017 pentru a treia ediție a festivalului de muzică electronic Untold, potrivit unui comunicat al organizatorilor. Printre primele nume anunțat se mai numără Afrojack, Dimitri Vega&Like Mike, Hardwell și Martin Garrix, luni fiind puse în vânzare alte 10.000 de abonamente pentru ediția din acest an.

După ce la prima ediție a Untold, dj-ul Armin van Buuren a câștigat inimile publicului, iar la ediția a doua a mixat pe scena festivalului timp de aproape șapte ore, artistul olandez în vârstă de 40 de ani a fost anunțat printre numele care vor urca pe scenă în perioada 3-6 august, la Festivalul Untold.

„Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell şi Martin Garrix îşi ţin promisiunea făcută fanilor şi revin la UNTOLD. Impresionaţi de atmosfera UNTOLD, dar şi de energia fanilor festivalului, Axwell & Ingrosso şi Steve Aoki vor fi prezenţi pentru prima dată la Cluj-Napoca şi se alătură celor 5 superstaruri care au scris deja pagini numeroase în povestea UNTOLD. Cei mai buni DJ ai lumii sunt primele 7 stele anunţate din line-up-ul UNTOLD 2017. Iar surprizele nu se opresc aici. Alte staruri internaţionale, a genurilor live acts, tehno, drum&bass, house, vor fi prezente pe scenele festivalului, în total, aproape 200 dintre cei mai buni artişti”, arată organizatorii Untold în comunicat.

Tot luni, organizatorii au anunțat punerea în vânzare a unui alt pachet de 10.000 de abonamente.

„Începând de Vineri, 27 ianuarie, ora 18.00, vor fi disponibile 10.000 de abonamente pentru toţi cei care vor să ia parte la experienţa UNTOLD. Acestea vor putea fi achiziţionate la preţul promoţional de 385 de lei plus taxe din preţul final de 550 de lei plus taxe. În plus, vor fi disponibile şi bilete de o zi şi abonamente VIP. Toţi cei care vor dori să cumpere un abonament sau un bilet de o zi la UNTOLD, vor putea să facă acest lucru accesând www.untold.com”, se mai arată în comunicat.

AFROJACK revine la Untold după participarea de anul trecut. El s-a declaat încântat de experiență şi la două săptămâni după festival a postat pe pagina lui de socializare poze şi video-uri de la UNTOLD 2016. AXWELL & INGROSSO sunt doi DJ suedezi, fondatori ai trupei Swedish House Mafia. Ei vin pentru prima dată în România, în formula actuală, şi ajung pentru prima dată la Cluj-Napoca pe scena principală a festivalului UNTOLD. Cei doi DJ se află pe primele locuri în topul preferinţelor fanilor UNTOLD. 

ARMIN VAN BUUREN se întoarce pe aceeaşi scenă pe care, în 2016, a stat mai mult de cinci ore. Zorii zilei l-au surprins pe dj-ul olandez în tricoul echipei naţionale de fotbal a României. La finalul show-ului, Armin van Buuren a coborât în public şi a salutat fanii rămaşi până aproape la opt dimineaţa alături de el. Artistul a declarat la final, că abia aşteaptă să-şi vadă din nou numele, în line-up-ul festivalului UNTOLD 2017, lucru care s-a şi întâmplat. DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE au bifat toate ediţiile festivalului UNTOLD şi vor fi prezenţi şi în 2017 pe mainstage-ul UNTOLD ARENA. Și HARDWELL se va afla la a doua experiență Untold, după ce anul trecut, în timpul concertului său a ales să poarte tricoul echipei naţionale de fotbal a României, cu mesajul “UNITED”.

DJ-ul numărul unu al planetei, MARTIN GARRIX se întoarce la UNTOLD. În 2016, artistul a păşit pentru prima dată în România şi a rămas impresionat de publicul şi de atmosfera UNTOLD. A promis la ediţia de anul trecut că vrea să revină şi se ţine de promisiune. STEVE AOKI vine pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD. Artistul este mereu headliner la marile festivaluri din lume. Steve Aoki este un DJ şi un producător de muzică electro house şi a avut colaborări cu artişti ca: Will I Am, Afrojack, LMFAO, Iggy Azalea, Lil Jon. DJ-ul American este cunoscut şi pentru stilul său excentric, dar şi pentru pasiunea lui de a dărui în timpul concertelor, torturi, fanilor săi. Steve Aoki este şi fondatorul Asociaţiei Caritabile Steve Aoki, care strânge fonduri pentru organizaţii umanitare din întreaga lume.

 

 


Publicitate

Postaţi un comentariu