Die Antwoord- „răspunsul” corect pentru show la Electric Castle

Prima apariție în România a Die Antwoord s-a „soldat” cu un show incendiar la Castelul Banffy (Foto: Dan Boda)

Primul „descălecat” în România al excentricilor sud-africanilor de la Die Antwoord („Răspunsul” în sud-africană) s-a consumat la Electric Castel unde trio care a făcut furori în ultimul an pe interenet a ridicat pulsul publicului venit la Castelul Banffy în prima zi de festival. Trupa cu, probabil, cel mai sonor nume din întregul line-up propus de organizatori a oferit o prezentație pe cât de excentrică pe atât de entuziasmantă pentru fanii genului.

Interpretarea în stilul caracteristic a hit-urilor care le-a adus faima mondială a părut să fie rețeta ideală pentru un show de zile mari încă din prima zi de Electric Castle. Micuța Yo-Landi și-a făcut datoria și a întreținut miile de oameni care au ținut ritmul propus de rapper-ul Ninja și ajutorul de la platane al celor doi, DJ Hi-Tek.

IMG_4699

După mai bine de o oră și jumătate în care au oferit o reprezentație  demnă de un festival care la precedentă ediție a avut o audiență de ordinul zecilor de mii, sud-africani au mulțumit publicului în limba română și au lăsat locul artistului drum and bass Wilkinson.

 

Postaţi un comentariu