Despre învăţare la TEDxCluj

Circa 1.000 de participanţi sunt aşteptaţi la Conferința TEDxCluj 2014 care va avea loc în 8 noiembrie, ora 8:00, la Cinema ’Florin Piersic’. Organizatorii propun o zi de terapie și recreere pentru creier și suflet, cu peste 20 de speakeri și 1000 de participanți care se întrec să răspândească idei, experiențe și emoții valoroase.
„Pe data de 8 noiembrie 2014 ne întâlnim într-o locație generoasă, la Cinema “Florin Piersic”, pentru încă o ediţie TEDxCluj. De data aceasta cu o temă care vrea să revoluţioneze modul în care gândim şi ne raportăm la societate: LEARN – UNLEARN – RELEARN. Cu alte cuvine, ediţia care ne va arăta cum să ne dezvoltăm abilitatea secolului 21: schimbarea”, se arată în comunicatul organizatorilor. .
Pe parcursul întregii zile vor avea loc sesiuni de speech-uri susţinute de personalități ca Prinţesa Maria Sturdza (filantrop), Solomon Marcus (pionier în lingvistică matematică), Dr. Raed Arafat (SMURD), Alexandru Mironov (povestitor SF), Răzvan Exharhu (jurnalist) sau IvCelNaiv (scriitor român contemporan anonim).

În pauze vor avea loc performance-uri interactive şi un Innovation Expo creativ.

Postaţi un comentariu