Decolează prima cursă de Memmingen

Compania aeriană Wizz Air lansează luni o nouă rută între baza sa din Cluj-Napoca și Munchen Memmingen în Bavaria, cu o frecvenţă de operare de două zboruri pe săptămână. Wizz Air a anunțat această rută ca parte a programului de vară 2016, încă din luna septembrie a anului trecut.
Wizz Air va opera zborurile între Cluj-Napoca și Memmingen, aeroportul regional din vestul orașului München, în zilele de luni și vineri. Tarifele încep de la 24, 99 euro/ 109 lei.

Aeroportul Memmingen se află la aproximativ 100 de kilometri de orașul Munchen, amplasare care face noua rută să fie o variantă low-cost pentru cursele directe pe relația Cluj-Munchen, operate Lufthansa. Aeroportul Memmingen este legat de Munchen prin mai multe curse directe de autobuz.

Ruta Cluj-Memmingen este a 5-a care leagă Clujul de Germania, după Munchen (cu Lufthansa), Köln, Dortmund și Nürnberg (cu WizzAir).

Wizz Air a continuat să se extindă la Cluj-Napoca de-a lungul anilor și va adăuga cea de-a 5-a aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca, din luna iulie 2016. Orarul de vară din Cluj-Napoca include bilete de avion spre Alicante, Billund, Doncaster/ Sheffield și Berlin, toate începând în săptămânile următoare. Wizz Air a anunțat, de asemenea, recent, o nouă rută internă între Cluj-Napoca și București, care va începe din 22 iulie și care va fi operată de șase ori pe săptămână.

Gabor Vasarhelyi, Manager de comunicare pentru Wizz Air, a declarat că orașul Cluj-Napoca rămâne una din bazele cele mai importante ale companiei. „Am fost compania aeriană principală a orașului încă din 2007 și vom continua să oferim mai multe locuri – vom spori capacitatea cu 20% în acest an – mai multe rute, mai multe zboruri și mai multe servicii”, a mai spus oficialul companiei.

 

Postaţi un comentariu