De 1 Iunie copiii circulă gratuit în Cluj-Napoca şi zona metropolitană

Compania de Transport Public Cluj Napoca (CTP) anunță că de Ziua Lor – 1 iunie – Copiii Clujului și ai zonei metropolitane vor putea circula gratuit pe toate mijloacele de transport ale Companiei.

De asemenea, CTP le-a pregătit și alte surprize copiilor, aceștia urmând să ia act de acestea în ziua de 1 iunie. Una dintre surprize este organizarea vernisajelor și a expozițiilor mobile pentru cei peste 600 de micuți creatori, care au desenat propuneri pentru viitoarea mascotă a CTP și ale căror desene vor fi expuse toată ziua în aproape 35 de autobuze, troleibuze și tramvaie.

„CTP este onorată și mândră să poată oferi cadouri copiilor noștri, pe care-i dorește a fi cetățeni de nădejde ai comunității noastre și adepți ai sistemului public de transport. Toate acestea, alături de practicarea unui regim de viață și a unui sistem public de transport cât mai ecologic sunt factorii esențiali ai creșterii calității vieții în municipiul Cluj Napoca și zona metropolitană”, spun reprezentanţii companiei.

Postaţi un comentariu