David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj: „Sunt nevinovat”

David Ciceo/ Foto: Maria Man
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” a declarat pentru Transilvania Reporter că este nevinovat și că nu dorește să comenteze acuzațiile de corupție pentru care este judecat în prezent, în stare de libertate. Potrivit rechizitoriului DNA, David Ciceo ar fi primit o casă de 764  m² și a încercat să acopere urmele unui contract atribuit fără licitație. 

Citiți și: David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj, trimis în judecată pentru luare de mită

„Sunt nevinovat. Nu doresc  să comentez nimic mai mult”, a spus acesta la finalul unei conferințe de presă care a avut loc vineri, 10 martie 2017 în incinta aeroportului clujean. 

Directorul general al Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, fiind acuzat că a primit un imobil de 690.000 de lei pentru ca o firmă să realizeze lucrări nelegale la aeroport, finanţate din bani publici, în condiţiile în care un contract încheiat în acest sens se finalizase. Alături de Ciceo, în acest dosar a fost trimis în judecată şi omul de afaceri Ioan Bene, căruia îi aparţinea firma care a executat lucrările respective, el fiind condamnat la închisoare în dosarul fostului şef al CJ Cluj Horea Uioreanu.

Citiți și: Rechizitoriu DNA| David Ciceo a primit o casă de 764 m² și a încercat să acopere urmele unui contract atribuit fără licitație

Postaţi un comentariu