Cupa Minute de Mișcare îi provoacă pe cei mai mici dintre clujeni la o competiție atipică

Cea de-a doua ediție a Cupei Minute de Mișcare va avea loc duminică, 28 mai, de la ora 11:00, în incinta Școlii Elf. În acest an, pe lângă tradiționalele probe scortive (circuite și trasee aplicative conta cronometru) dedicate copiilor cu vârste cuprinse între cinci și nouă ani, cupa își propune să adune o sumă de bani care va fi donată copiilor bolnavi de cancer din Cluj-Napoca.

„Îi așteptăm pe copii să ia parte la două ore pline de mișcare sănătoasă, colorată, dar și la o demonstrație incendiară de dansuri latino americane alături de Alexandru Morar. Atmosfera va fi întreținută de Robert Sălăgean, care va  susține un concert de muzică live. În plus, în cadrul evenimentului vom avea parte și de un adevărat show de îndoire a sârmei susținut de Paul Cordoș de la Art Bending”, spune Adrian Munteanu, organizatorul evenimentului.

Taxa de participare la eveniment este de 30 de lei și se achita înaintea competiției chiar în incinta școlii. Mai multe detalii despre Cupa Minute de Mișcare puteti afla AICI. 

„Toți copiii vor primi diplome de participare, iar cei care vor avea cel mai bun timp la probele din cadrul cupei, vor câștiga medalii și cupe”, explică Adrian.

Citiți și: Tinerii Clujului. Adrian Muntean, un antrenor atipic: îi provoacă la mişcare pe cei mai mici dintre clujeni

Paul Cristian Cordoș (Art Bending): Nu vreau să fiu artistul care moare de foame cu arta lui

Portretele din sârmă a opt personalități de la Hollywood, expuse la Cluj în octombrie

Postaţi un comentariu