Cu trenul, la Electric Castle. Studenții au gratuitate

Foto: Dan Bodea

Trenurile InterRegio ale CFR Călători vor avea programată o oprire suplimentară la Bonțida în perioada 11/12 – 17 iulie 2017. Studenţii călătoresc gratuit, cu procurarea biletelor de la casele de bilete din gări.

Un bilet de tren pentru un adult de la București Nord la Bonțida cu tren InterRegio, clasa a 2-a este 100,90 lei, iar pentru un elev este de 50,45 de lei. Pe distanța Cluj Napoca – Bonțida, un bilet pentru un adult la tren Regio este de 4,40 lei.

Biletele de tren pot fi cumpărate: online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro , cu reducere de 5% – singura care se cumulează și cu alte discount-uri, tip 10% pentru călătoria dus-întors sau de la casele de bilete din staţiile şi agenţiile de voiaj CFR, de la automatele de vânzare din gările mari sau de la terminale ZebraPAY din marile centre comerciale.

Comuna Bonțida, aflată la 30 km distanță de Cluj și la 17 km de Gherla, este străbătută de magistrala feroviară 401 care asigură legătura între Cluj Napoca și nodul feroviar Dej Călători, comuna fiind deservită de stațiile CFR Bonțida și Răscruci.

Postaţi un comentariu