CTP: De ziua lor, copiii Clujului și ai metropolei își vor admira creațiile pe autobuze

Compania de Transport Public Cluj Napoca (CTP) anunță cu bucurie că și în acest an, de Ziua Lor – 1 iunie – Copiii Clujului și ai zonei metropolitane își vor putea admira creațiile în cadrul “expozițiilor mobile” amenajate de CTP Cluj-Napoca S.A. în interiorul mijloacelor de transport.

Micuții creatori, care au desenat propuneri pentru viitoarea mascotă a CTP și ale căror desene vor fi expuse toată ziua în aproape 25 de autobuze, troleibuze și tramvaie, sunt așteptați să călătorească în aceste adevărate vernisaje organizate în onoarea lor. Liniile de transport pe care vor circula aceste autobuze, troleibuze și tramvaie, aferente fiecărei unități de învățământ participante la Concursul “Mascota Zâmbăreață CTP”, vor fi afișate pe site-ul Companiei de Transport Public – www.ctpcj.ro.

”Primăria Municipiului Cluj si CTP sunt mândre să poată organiza acest fel de surprize copiilor noștri, pe care-i dorește a fi cetățeni de nădejde ai comunității noastre și adepți ai sistemului public de transport” se arată în comunicatul CTP.

Postaţi un comentariu