Crosul Treptelor susține campania de strângere de fonduri pentru achiziționarea unui taxi comunitar

Beard Brothers aduce un element nou în competiţiile sportive clujene: primul cros organizat pe trepte. Competiția va avea loc pe 12 martie, de la ora 10:00. Conceptul crosului este unul simplu: o întrecere sportivă ţinută pe treptele de la Cetăţuie. Startul se va da de sus, de pe platou cu o alergare scurtă pe 200m, coborâre şi urcare trepte, câte trei ture.

Pe lângă bucuria concursului, 100% din taxa de participare va merge pentru cea de-a opta acțiune a asociaţiei Beard Brothers: The Beard Mobile.

Campania The Beard Mobile are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei mașini,  care să fie transformată in taxi comunitar. Rolul acestui taxi este de a transporta persoanele cu  deficiențe și cazurile sociale care au o urgență, în mod gratuit.

Beard Brothers este probabil cel mai neconvențional ONG din România, înființat în 2013 în Cluj-Napoca, care are ca scop principal lupta importiva discriminării de orice fel. În cei doi ani de activitate, asociația a reușit să ducă la bun sfârșit șapte campanii mari și multe alte campanii satelit, astfel devenind una dintre cele mai active asociații clujene și nu numai.

Înscrierile pentru Crosul Treptelor se poate face aici. 

Citiți și: Beard Brothers au strâns peste 8.000 de euro pentru a le oferi copiilor de la Grădinița Specială din Cluj, un microbuz nou

Cornel Hoza, Beard Brothers: „Am vrut să promovăm voluntariatul ca pe o chestie cool”

Postaţi un comentariu