Crosul BT se transformă într-un cros al costumelor

Crosul BT / Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Crosul BT sau cursa populară, cum mai este acesta cunoscut, va avea loc în 9 aprilie, de la ora 9.00, iar startul va fi dat ca în fiecare an, de pe stadionul Cluj Arena.

Ediția din acest an se numeşte Alergarea după ZâmBT şi este destinată alergătorilor amatori şi profesionişti de toate vârstele. Crosul BT este una dintre probele evenimentului sportiv Maratonul Internațional Cluj, iar traseul care trebuie parcurs este de 5 km.

Înscrierea la Crosul BT este gratuită şi se realizează online, până în 24 martie. Participanții înscrişi online vor primi tricouri şi numere de concurs, care vor putea fi preluate de la Sala Polivalentă Cluj-Napoca, în 7 aprilie, în intervalul orar 14.00 – 20.00 sau în 8 aprilie, între orele 11.00 şi 19.00.

În cadrul acestei ediții, alergătorii sunt încurajați să vină cu accesorii/costumații care să aducă bună dispoziție, pe care să le poarte în timpul alergării. Susținătorii au, de asemenea, ocazia să se implice în alergare pe traseul competiției, pe distanțe mici, purtând şi ei accesorii/costumații.

Câștigă o invitație dublă la Untold

Persoanele pasionate de fotografie care surprind la Crosul BT cadre interesante sunt invitate să le posteze, menționând #CrosulBT2017, pe pagina oficială BT Facebook sau pe pagina proprie de Instagram, până în 10 aprilie, inclusiv. Premiul va fi o invitație dublă la Untold 2017.

Pic2GO este aplicația cu ajutorul căreia participanții la Crosul BT pot găsi fotografii din timpul comeptiției. Este necesar să fie accesat site-ul www.crosulbt.ro şi să fie introdus numărul de concurs, iar pozele, generate automat, pot fi distribuite ulterior pe propria pagină de Facebook.

Postaţi un comentariu