Cros / Companiile clujene s-au întrecut în kilometri

Angajaţii companiilor clujene s-au întrecut, duminică, în cadrul celei de a patra ediţii a Crosului Companiilor, care s-a desfăşurat în centrul Clujului / Foto: Dan Bodea

A patra ediţie a Crosului Companiilor s-a desfăşurat, duminică, pe un traseu amenajat în centrul municipiului Cluj-Napoca. La eveniment s-au înscris sute de participanţi care au străbătut cei aproximativ 5 kilometri au traseului în echipe, dar şi într-o întrecere individuală. Organiaztorii crosului au oferit sportivilor şi celor prezenţi la întreceri ca simpli susţinători, posibilitatea de a participa la evenimente conexe, cum a fost workshop-ul de fotografie sportivă, centrat pe “Crosul Companiilor”, susţinut de Marius Groza şi Silviu Cristea Silviu, sau concursul de fotografii realizate în precedentele ediţii în cadrul Crosului Companiilor.

„Ca de fiecare dată evenimentul a fost unul reuşit. Am avut puţine emoţii pentru că vremea se stricase cu o seară înainte, dar la ora startului totul a fost aşa cum ne-am dorit şi noi şi cei prezenţi în calitate de concurenţi. An de an ne bucurăm de o prezenţă numeroasă şi acest lucru vine să întărească convingerile noastre că aceste eveniment, prin care noi promovăm alergarea şi valorile sportului în rândul angajaţilor companiilor, este unul care trebuie dus mai departe. Oamenii se simt bine, socializează, aleagră. Unii pun foarte mult suflet şi îli doresc să iasă învingători, alţii vin pentru ideea de mişcare, iar la final cu toţii suntem învingători. Ăsta este şi scopul acestei acţiuni”, a declarat Horaţiu Morar, fondator al Asociaţiei Runners Club şi coordonatorul Crosului Companiilor.

Pe întreaga durată a manifestării, organizatorii evenimentului au pregătite şi o serie de surprize muzicale cu sprijinul Școlii de muzică „The Beat, iar la final a avut loc de consacratul concert VERDE.


Publicitate

Postaţi un comentariu