CorpoRaţia de autoironie

“Șeful tău îți face viața imposibilă? Se crede un mic dictator? Invită-l la teatru și vom râde împreună de el! Iar tu, cu siguranță, vei trăi mai mult, chiar dacă nu neapărat mai bine”.

Cam aşa explică, în câteva cuvinte, organizatorii spectacolului de teatru “Coropraţia”, piesă care va avea premiera la Teatrul Naţional din Cluj, pe 31 ianuarie, de la ora 20,00.

Şi mai e ceva: “Trăiești încordat zi după zi, mănânci sănătos ca să poți trăi încordat zi după zi, să poți să produci? Să fii rentabil? Ești doar o achiziție a unui trust, a unei corporații care face parte dintr-o altă corporație și mai mare. Dar la asta nu ai timp să te gândești, abia ai timp să respiri, să lucrezi și să trăiești ca să lucrezi”.

“Corporaţia” este scrisă de dramaturgul clujean Flavius Lucăcel şi este regizată de M. Chris. Nedeea. Produs fiind de Compania de spectacole de dans și teatru Mario Dance Atelier, în piesă vor evolua Cătălin Herlo, Radu Lărgeanu, Matei Rotaru, Miron Maxim, Cătălin Mocan, Alexandra Tarce, Raluca Radu, Cristina Blendura.

Postaţi un comentariu