Continuă lucrările la drumul judeţean Răchiţele-Ic Ponor

Lucrările de la proiectul Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor” avansează în ritm normal în această perioadă, informează RAADPP.

La data de 13 octombrie 2015, Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA – SC Cridov SRL realiza, în continuare, lucrări de asfaltare, montare stâlpi de parapeţi şi construirea unui zid de căptuşire.

Astfel, pe sectorul de drum județean desemnat spre execuție societății Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA s-a turnat primul strat de covor asfaltic între km 76+170 şi km 65+200, precum şi al doilea strat de asfalt între km 76+170 şi 66+500. S-a executat un zid (de captuşire) cu lungimea de 33 m (urmând ca acesta să fie continuat cu încă 8 m lungime) şi s-au montat stâlpi de parapeţi fără lise metalice pe o lungime de 3 km.

Pe sectorul de drum județean desemnat spre execuție societății SC Cridov SRL, la data de 13 octombrie 2015, erau finalizate lucrările de așternerea primului strat de asfalt între km 76+170 şi 82+330. Totodată, în localitatea Răchiţele, la km 63+300 s-a amplasat o staţie de betoane (cu bilă) a SC Cridov SRL necesară lucrărilor de turnarea betonului la rigole, la ziduri şi la permeabilizarea acostamentelor cu beton.

Postaţi un comentariu