Consiliul Judeţean Cluj vrea aplicație interactivă pentru promovarea turismului clujean

Centrul de informare turistică înființat de CJ
eepurl.com

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj din subordinea Consiliului Judeţean Cluj a demarat procedurile pentru implementarea unei aplicaţii informatice de ordin turistic compatibilă cu telefoane de tip smartphone și device-urile tip tabletă.

Aplicaţia facilitează urmărirea ofertei turistice a județului Cluj într-un mod interactiv, putând fi folosită gratuit de utilizatori şi se doreşte a fi un instrument în dezvoltarea calității serviciilor turistice, integrând diverse informații cu obiectivele turistice din județul Cluj.

Potrivit CJ Cluj, câștigătorul contractului de servicii va trebui să integreze în aplicația nou creată diverse materiale multimedia, precum imagini, text și hărți cu obiectivele turistice din județul Cluj, informații generale utile turiștilor (unități de cazare, restaurante, posibilități de agrement, transport, farmacii non-stop, spitale de urgență, evenimente culturale în desfășurare, etc.). Aplicaţia va fi funcțională în sistemele de operare IOS, Android și Windows, compatibilă cu telefoane de tip smartphone și device-uri tip tabletă, conținutul acesteia urmând a fi disponibil în 5 limbi: română, engleză, franceză, maghiară și germană.

„Această nouă aplicație destinată telefoanelor inteligente și tabletelor are drept scop creșterea gradului de vizibilitate și atractivitate a principalelor obiective turistice din județul Cluj, printr-o promovare intensivă în mediul online. Ne dorim ca această aplicație prietenoasă cu utilizatorii şi adaptată vremurilor pe care le trăim, respectiv evoluţiei tehnologice, să fie creată și implementată într-un timp cât mai scurt”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Valoarea contractului a fost estimată la suma de 22.500 de lei fără TVA, iar ofertele pot fi depuse până în 27 septembrie 2016.

Postaţi un comentariu