Consilierii PSD despre Cluj Arena: Un astfel de proiect trebuie dezbătut public și nu ascuns în lista punctelor suplimentare de pe ordinea de zi

Cluj Arena / Foto: Dan Bodea

Consilierii PNl și PSD au început un mic război de declarații după ce proiectul de preluare a Cluj Arena de la Consiliul Județean nu a trecut de votul plenului Consiliului Local.

Cei de la PNL i-au acuzat pe aleșii locali PSD de obtuzitate. În schimb social-democrații au replicat dur și au spus că PNL și Emil Boc sunt ”obișnuiți să administreze Cluj-Napoca prin decizii unilaterale, fără  dezbatere publică, luate în birourile politice ale PNL Cluj”.

Aceștia au argumentat că un asemenea proiect nu trebuia să fie propus fără ca primăria să consulte și opinia publică. „Lipsa anexelor de la fundamentarea proiectului este inadmisibilă. Susținem creșterea patrimoniului municipiului Cluj-Napoca dar considerăm că trebuie să cunoaștem implicarea financiară a acestei tranzacții” a declarat Dan Morar, liderul de grup al consilierilor social-democrați.
„Emil Boc și Alin Tișe fac un ping-pong de responsabilitate în privința situației stadionului Cluj Arena. Un astfel de proiect trebuie dezbătut public și nu ascuns în lista punctelor propuse pentru suplimentarea  ordinii de zi. Le reamintim liderilor PNL, Emil Boc și Alin Tișe, că  datoriile  acumulate de Cluj Arena,   de peste 15 milioane de lei şi alte pierderi de milioane de lei nu pot fi șterse cu buretele. Dumnealor au condus  Consiliul Județean Cluj, directorul SC Cluj Arena SA este tot un membru  al PNL, prin urmare le solicităm să nu mai ia alte decizii fără  consultarea opiniei publice și a consilierilor județeni” a declarat Horia Nasra, președintele interimar al PSD Cluj.

Citiți și Consilierii locali nu au vrut să preia Cluj Arena


Publicitate

Postaţi un comentariu