Conferința „Maximum Achievement”, aproape sold out

Brian Tracy în timpul unei conferințe
eepurl.com

Dorința de a obține modele validate care să îi ajute în creșterea afacerii, dar și interesul de a oferi propriilor echipe o altă viziune față de ce înseamnă împlinire personală, au făcut ca evenimentul „Brian Tracy – Maximum Achievement” să se aproprie de sold out. Cu peste 6 săptămâni înainte de seminarul din Cluj, 600 din cele 900 de locuri disponibile au fost deja ocupate.

Solicitările pentru evenimentul din 25 martie au venit din întreaga Transilvanie, Clujul păstrând însă locul fruntaș. De altfel, din Cluj a venit și cel mai interesant mix de participanți, mulți studenți achiziționând pachetele speciale, alături de patroni de companii mici si mijlocii sau manageri în multinaționale. În cazul companiilor mari, majoritatea a optat pentru pachete pentru grupuri de 25-30 de angajați, participarea la seminar fiind văzută ca pe un training de o zi oferit angajaților din domenii foarte diferite de activitate. Cel mai mare pachet a fost achiziționat de o multinațională din domeniul cosmeticelor, care își va trimite 150 de colaboratori la seminariile din Cluj și București.

Un caz aparte este cel al unei fabrici de mobilă din Satu Mare. Proprietarul afacerii le-a promis angajaților care va suporta integral participarea la seminar dacă într-un interval de o lună vor citi cel puțin o carte semnată de Brian Tracy. În 25 martie, la Cluj, un grup de 35 de angajați vor fi prezenți timp de o zi pentru a învăța totul despre dezvoltare și succes.

Biletele VIP sunt aproape epuizate, cei care și le-au dorit fiind în general antreprenori. Șansa de a sta față în față, în grup restrâns, cu Brian Tracy, și de a-i adresa întrebări, a stimulat mult cererea pentru acest tip de bilete, chiar dacă mai scumpe.

Brian Tracy, supranumit „expertul în succes”, este unul dintre cei mai cunoscuți consilieri în dezvoltare personală și profesională din lume și autorul celei mai bine vândute cărți de profil, „Psihologia succesului”. Oameni de pe tot globul și-au atins obiectivele în carieră și în viața personală, aplicând principiile pe care Brian Tracy le-a învățat în zeci de ani de consultanță oferită unora dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Statele Unite.

Conferința „Maximum Achievement” de la Cluj al lui Brian Tracy va avea loc la Hotel Grand Italia, în data de 25 martie 2013, pe parcursul întregii zile. În 27 martie, Brian Tracy va susține acest eveniment și la București.

Participanții vor descoperi reguli practice care conduc la succes, precum tehnici de concentrare, principii de afaceri, moduri de a atinge independența financiară și metode de a debloca abilități înnăscute precum creativitatea sau inovația.

Postaţi un comentariu