Concursuri dedicate şi poezii de dragoste: Luna Îndrăgostiţilor la InfoTrafic

InfoTrafic – Radioul de pe strada ta a decretat februarie Luna Îndrăgostiţilor! Astfel, probabil aţi auzit deja în staţiile de autobuz din Cluj-Napoca versurile unor poezii de dragoste celebre – au început cu Mihai Eminescu, au continuat cu Nichita Stănescu şi Ion Minulescu, dar şi cu scriitori străini, precum Menotti Del Picchia sau Pablo Neruda. Clujenii vor putea auzi până la sfârşitul lunii versuri care celebrează iubirea, dedicate îndrăgostiţilor de azi şi de ieri. InfoTrafic a schimbat şi temele muzicale, dorind să celebreze dragostea şi aşteptarea primăverii cu ajutorul unor jingles speciale, cu mesaje în spiritul acestei luni.

De asemenea, rubrica Turist InfoTrafic este dedicată tot cuplurilor, conţinând sugestii pentru escapade romantice, în cele mai atractive oraşe europene – de la celebrele destinaţii pentru îndrăgostiţi (Paris, Veneţia), până la unele nu chiar atât de cunoscute.

Nu în ultimul rând, echipa InfoTrafic sare în ajutorul îndrăgostiţilor şi în privinţa cadourilor pentru persoana iubită: pe pagina Facebook InfoTrafic sunt organizate pe tot parcursul lunii februarie concursuri tematice. În fiecare vineri se poate câştiga un parfum la alegere, de la Bargello Cluj-Napoca, alături de biletele la cinema pe care le oferim în fiecare săptămână ascultătorilor şi prietenilor noştri de pe Facebook.

După Valentine’s Day vom da startul concursurilor de Dragobete, iar cuplurile vor putea câştiga o cină tradiţională la Casa Maramureşeană sau bilete la concertul Ana Moura, care va avea loc pe 28 februarie, la Sala Polivalentă.

În februarie, InfoTrafic – Radioul de pe strada ta sărbătoreşte iubirea şi îndrăgostiţii!

Postaţi un comentariu