Concursul Lights On, dedicat anul acesta împodobirii străzii Mihail Kogălniceanu

eepurl.com

Cluj-Napoca se pregătește încă o dată pentru cel mai palpitant concurs al toamnei. Lights On – concursul de idei pentru iluminatul festiv în municipiul Cluj-Napoca – revine cu a doua ediție.

Asociația Daisler, Daisler Print House și Primăria Municipiului Cluj-Napoca sunt organizatorii acestui concurs care se referă de această dată la amenajarea și decorarea cu instalații luminoase a străzii Mihail Kogălniceanu din Cluj-Napoca pentru sezonul rece 2016. Miza concursului rămâne aceeași ca anul trecut: 1.000 de euro pentru proiectul câștigător și șansa ca proiectantul să-și vadă visul transformat în realitate.

”Dacă ţi-ai spus mereu că ai simţ estetic şi poţi face o treabă bună în amenajarea spaţiului public de sărbători, aceasta este şansa ta. Apucă-te de treabă şi trimite-ne proiectul tău până pe 21 octombrie 2015. Un juriu special îl va evalua şi dacă îndeplineşte câteva criterii simple, atunci proiectul tău poate deveni realitate, iar tu poţi câştiga 1.000 de euro”, precizează organizatorii.

Anul trecut nouă proiecte au ajuns în fața juriului și s-au întrecut pentru premiul oferit în cadrul competiției. Proiectul „Snowballs” care anul trecut a câștigat premiul pus în joc va fi reimplementat în această iarnă în Piața Mihai Viteazu din oraș.

Lights On este primul concurs dedicat amenajării spațiului public în preajma sărbătorilor de iarnă organizat la nivelul țării.. Platforma pe care se va desfășura competiția este concurs.daisler.ro. Componența juriului va fi anunțată în scurt timp pe aceeași platformă. Juriul va reuni personalități locale și specialiști în mai multe domenii. Președintele juriului rămâne arhitectul-șef al municipiului, Ligia Subțirica. Premiul de 1.000 de euro este oferit de Asociația Daisler și Daisler Print House.

Postaţi un comentariu