CONCURS! Câştigă o invitație la concertul dirijat de Vlad Agachi și Young Famous Orchestra

Transilvania REPORTER și Vitrina Advertising vă oferă șansa să cîștigați 1 invitație de două persoane la concertul extraordinar susținut, la Cluj Napoca, de Ilian Gârneț, Vlad Agachi și Young Famous Orchestra cu prilejul Zilei Europei.
Concertul va avea loc în data de 11 mai, de la ora 20, la Auditorium Maximum din Cluj-Napoca.

UPDATE! CÂŞTIGĂTORUL CONCURSULUI ESTE SIMONA COSMA!
Mulţumim tuturor participanţilor!

CONCURS_PARTICIPANTI_CASTIGATORI

Pentru a participa la concurs, vă rugăm să trimiteți într-un comentariu la acest articol, menționându-vă numele real și adresa reală de email, răspunsul la întrebarea:

De când face parte România din Uniunea Europeană?

Concursul se desfășoară în intervalul 7 – 9 mai.
Câstigătorii vor fi extrași prin sistemul random.org și vor fi anunțați marți, 10 mai.

Ilian Gârneț este unul dintre cei mai promițători violoniști ai timpurilor noastre, câștigător de competiții importante: Tibor Varga International Competition Switzerland (2008), Queen Elisabeth Competition (2009) și David Oistrach International Competition Moscow. A fost invitat ca solist în cadrul multor festivaluri, inclusiv la Festivalul Enescu din București. A colaborat, de asemenea, cu dirijori și instrumentaliști de pe întreg continentul european, din Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu și Orientul Îndepărtat. Un adevărat muzician dedicat și un reprezentant al țării sale, Republica Moldova, Ilian Garneț a primit titlul oficial de Artistul Poporului în Moldova. Este și un pasionat muzician de cameră: a susținut concerte în Spania și Republica Cehă alături de Prague Piano Trio și a înregistrat la SWR Germany cu Paian Trio, iar materialul discografic a primit titlurile Cle d’Or în Franța și Golden Label în Belgia.

Acesta va fi dirijat de bagheta clujeanului Vlad Agachi, unul dintre cei mai activi și apreciați tineri dirijori români. Apariţiile sale sunt caracterizate de o deschidere specială către public: caracterul formal şi adesea sobru al concertelor de muzică clasică este înlocuit de un dialog concret cu spectatorii, de o prezentare inedită şi „hazlie” a partiturilor pe care le dirijează. Palmaresul său artistic este conturat de concerte alături de filarmonici din România și din străinătate (Porto, Wrocław, Boston, Haifa, Arkhangelsk, Piura), precum și de obţinerea unor burse internaţionale, printre care participarea la prestigiosul festival de la Tanglewood (SUA). Anul trecut, Vlad Agachi a fondat asociaţia Young Famous, ce creează legături valoroase între cei mai talentați tineri instrumentiști români și muzicieni consacrați cu reputație internațională.

Young Famous Orchestra a debutat în primăvara anului trecut prin două concerte extraordinare care au adus în sala de spectacol peste 3.200 de persoane. Cele două concerte din 2015 i-au avut ca invitați speciali pe Dan Grigore, pianistul Casei Regale, și pe reputatul psiholog Daniel David, alturi de care scena clujeană a experimentat în premieră un concept inedit de prelegeri științifice pe acorduri clasice.
Conceptul Young Famous își propune să readucă muzica clasică în prim-planul vieții culturale românești printr-o abordare modernă a concertului simfonic și apropierea acestuia de publicul tânăr.

5 Comentarii

 1. Simona Cosma spune:

  Romania a devenit membru al UE din 1 ianuarie 2007.

 2. Catalin Mihai spune:

  Romania este membru UE din 1 ianuarie 2007

 3. Gicu George spune:

  2007

 4. Diana Pojar spune:

  Din 2007

 5. Transilvania Reporter spune:

  Buna ziua,
  castigatorul concursului este Doamna Simona Cosma. In atentia dvs. am transmis un email cu informatiile privind ridicarea invitatiei. Va multumim pentru participare!

Postaţi un comentariu