Concertul Billy Idol se mută în Piața Unirii

Concertul din data de 30 iunie a  rockerului Billy Idol a fost mutat oficial în Piața Unirii, decizie care, potrivit organizatorilor, nu are nici o legătură cu numărul de bilete vândute și a fost realizată din rațiuni pur organizatorice care chiar vor crește spectaculozitatea evenimentului.

Potrivit Amprenta Advertising, agenția de publicitate care organizează evenimentul, intenția de a muta concertul Billy Idol de pe Cluj Arena, unde era programat inițial, în Piața Unirii era una mai veche și va aduce un plus evenimentului.

„Noi de mult voiam să îl facem în  Piața Unirii dar abia acum, cu ajutorul partenerilor de la București, am reușit să găsim soluțiile organizatorice cele mai bune. Pentru un astfel de cocnert este cea mai bună locație. Am vrut să organizăm concertul după modelul marilor capitale europene și până la urmă am reușit să îl mutăm. Rămâne multă logistică de la Festivalul de Rock și asta ne va ajuta din punctul de vedere al locației. În niciun caz, mutarea nu are legătură cu numărul de bilete vândute pentru că noi estimam că vom vinde aproximativ 15000 de bilete. Plănuiam de mult această mutare. Scena va fi imensă cu ecrane de tip LED, cum nu au mai existat la Cluj, jocuri de lumini care nu se potriveau pe Cluj Arena. Sperăm să mai facem și anul viitor un asemenea concert, depinde cum va ieși acest eveniment care cu siguranță va fi spectaculos”, a explicat pentru Transilvania Reporter, Cristina Szasz, Departament PR & BTL al Amprenta Advertising.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, „Amplasarea și vizibilitatea categoriilor de bilete deja achiziționate vor fi păstrate. Mai mult decât atât, biletele cumparate pe inele vor primi acces la o categorie superioară, respectiv la Golden Ring. Accesul se va face pentru fiecare categorie (VIP, Golden Ring, Gazon A, Gazon B) prin laterala Pieței Unirii (zona BNR, cofetăria Carpați, Libraria Universității) începand cu ora 16:00.” De asemenea, zona va fi împrejmuită cu panouri înalte de patru metri pentru a limita vizibilitatea din exterior

Artistul englez care va concerta în data de 30 iunie va veni la Cluj însoțit de un staff format din aproximativ 50 de persoane, dorințele rockerului fiind pe măsura notorietății sale.

„Vom amenja un spațiu de vestiare cu aer condiționat și artistul a cerut în mod special să îi servim mâncăruri tradiționale și să îi asigurăm un tur al orașului. Nu am definitivat încă meniul dar el a cerut mâncăruri tradiționale”, a mai spus Cristina Szasz.

New Picture (7)

 

Postaţi un comentariu