Competiția The Most Office și-a desemnat câștigătorii: Cluj-Napoca are cel mai spectaculos sediu de companie din România

Prima competiție dedicată spațiilor de birouri din România, în cadrul căreia au fost premiate cele mai spectaculoase amenajări, a desemnat câștigător sediul companiei Betfair Romania Development, din Cluj-Napoca.

Pe lângă trofeul The Most Office, biroul Betfair Romania Development a obținut încă două premii, la categoriile The Most Popular și Young Spirit. Juriul The Most Office a reunit experți din business și personalități din mediul universitar, fiind compus din: Amalia Sterescu, senior consultant în afaceri și expert în comunicare publică, Bruno Adresoiu, arhitect, fondator Igloo, prof. univ. Ion Anghel, membru RICS, director al departamentului de evaluare din ASE, lector univ. dr. Crina Radulescu, prodecan al Facultatii de Administrație Publică, SNSPA și avocat Alexandru Reff, managing partner în cadrul Reff și asociații.

betfair7

betfair3

betfair2

Conceptul Betfair: The City Within The City a fost transpus de firma de amenajări interioare Morphoza într-un spațiu de 6000 mp în clădirea de birouri The Office, din Cluj-Napoca.  Biroul, desfășurat pe un singur etaj, îmbină spațiile formale (săli de ședințe) cu zone informale,   tematice, unde angajații pot avea conversații lejere, dar și unde se pot relaxa: Căminul 0, Betfair University, Campusul, Biblioteca, Primăria, ș.a. Cu o experiență de peste 10 ani pe piața locală, Morphoza este o companie specializată în proiecte complete de amenajare interioară și mobilier, dedicate spațiilor rezidențiale, de birouri și comerciale. De la înființarea sa, în 2004, compania și-a extins gama de servicii de la consultanță și design, la servicii de proiectare, management de proiect, mobilier personalizat, lucrări electrice și mecanice, oferind, în prezent, soluții integrate și personalizate pentru amenajări la cheie

 

Proiectul de amenajare de la Betfair din Cluj a fost implementat în trei etape, în concordanță cu strategia de creștere a companiei. „Dacă în prima parte a proiectului, am ilustrat, mai degrabă, identitatea globală a compa-niei, integrând elemente care să sugereze originea britanică a companiei, în extinderile ulterioare, am insistat și pe specificul local al companiei, mentinând, pe tot parcursul, conceptul inițial, de oraș Betfair”, a precizat Diana Calfa, Managing Partner Morphoza, conform comunicatului transmis presei. În prezent, conceptul este implementat gradual și în alte sedii ale companiei, precum cel din Dublin sau Malta.

Competiția The Most Office a fost organizată de către CBRE Romania, în parteneriat cu Skanska Romania și s-a desfășurat pe parcursul a șase luni. Treizeci și patru de companii și-au înscris birourile în competiția pentru cele șase premii de categorie ale concursului și pentru Marele Premiu. Companiile Lowe și Theta au câștigat, la egalitate, Trofeul Glamour Award, Johnson&Johnson a primit premiul la categoria Cosy, Studio Insign a câștigat Boutique Award, iar compania NTT Data a fost recompensată cu High-Tech Award.

Postaţi un comentariu