Compania Fany se retrage de pe rutele din Floreşti, Baciu şi Chinteni

Compania de transport Fany anunţă că se va retrage din localităţile cuprinse în zona metropolitană începând din data de 11 iunie 2014.

„Având în vedere sentinţa pronunţată de Tribunalul Cluj, la data de 6 iunie, compania Fany nu va mai opera pe traseele judeţene către Floreşti, Baciu şi Chinteni. Înţelegem astfel să ne supunem prompt deciziei instanţei”, spun reprezentanţii companiei Fany.

Călătorii care deţin abonamente pe traseele Cluj – Floreşti – Luna de Sus, Cluj – Floreşti, Cluj – Floreşti (Cetatea Fetei), Cluj – Floreşti – Tăuţi, Cluj – Floreşti – Polus, Cluj – Baciu, Cluj – Baciu – Suceagu, Cluj – Chinteni – Măcicaşu, Cluj – Chinteni – Deuş, Cluj – Chinteni, Cluj – Săvădisla – Filea de Jos  îşi pot recupera banii pe perioada 11-30 iunie. Ei sunt aşteptaţi în 11, 12 şi 13 iunie, între orele 10 şi 19, în incinta pieţei Floreşti, strada Eroilor 56 sau la casieria Fany, Autogara Fany, din Cluj-Napoca.

„Ne cerem scuze călătorilor pentru neplăcerile pe care le-am putea cauza. Sperăm că au fost mulţumiţi de colaborarea cu noi şi de serviciile pe care le-am oferit”, mai spun reprezentanţii Fany.

1 Comentariu

  1. Vasies spune:

    Noroc cu BOC ca o facut sesizari sa le fie retrasa licenta, ca daca era dupa Sulea si Uioreanu (ce doi mari fani fany), nu numai ca circula in continuare in Floresti, dar nici nu intra ratucul peste ei… Sulea o fost cel mai mare sustinator al Fany si s-o impotrivit constant intrarii ratuc in Floresti. Numa cand o vazut ca deja ii penala o inceput sa faca pe lupul vopsit.. si sa schimbe macazul. Amu am auzit ca Sulea chiar se lauda ca el ar fi fost promotorul intrarii ratucului in Floresti :)))) Si ca el ar fi fost impotriva fany :)))))))))))))))))))))))

Postaţi un comentariu