Compania clujeană Life Is Hard a lansat aplicația eOKEY,  un soft inovativ de management al afacerii

Compania clujeană Life Is Hard (LIH) vine în sprijinul micilor antreprenori din România, lansând www.eOKEY.ro, o platformă software de gestionare a afacerii. Cu ajutorul noii aplicatii, clujenii își propun să ofere o soluție de management eficientă, accesibilă și performantă, care să contribuie la dezvoltarea unui mediul de afaceri sănătos și profesionist în România.

„Dezvoltarea aplicației a durat arpoximativ 2 ani, a presupus o investiție de peste 250.000 euro din partea companiei, iar aceste eforturi au fost făcute pentru că mediul de afaceri românesc nu a avut, până acum, acces la o soluție software performantă de managament al afacerii care să permită menținerea costurilor la un nivel accesibil și pentru micii întreprinzători”, menționează Erik Barna, CEO-ul companiei LIFE IS HARD. (Work soft.)

OKEY este o platformă de gestionare în CLOUD a afacerii, destinată micilor antreprenori (PFA, SRL-D) și microîntreprinderilor (SRL-uri până în 50 de angajați), al cărei scop este să gestioneze și să organizeze optim procesele și resursele dintr-o firmă, prin uneltele software pe care le oferă spre utilizare.

Platforma are ca scop gestionarea și eficientizarea celor patru tipuri de resurse (bani, angajați, clienți, timp), ajutând proprietarii de business și, implicit, pe angajații acestora, să își organizeze activitatea mult mai eficient. Aplicația organizează și automatizează o parte importantă a afacerii, permițând accesul în timp real la informații vitale despre activitățile de business.

„Dezvoltarea aplicației nu se oprește odată cu lansarea ei pe piață. În acest moment, am lansat doar modulele considerate CORE – minim necesare pentru funcționarea sănătoasă a unui business. Sunt prevăzute încă 16 module care vor fi lansate pe parcursul perioadei de dezvoltare și consolidare a aplicației (în următorii 2 ani). În funcție de feedback-ul utilizatorilor, vom remodela prioritățile de dezvoltare pentru noile module prevazute și, de asemenea va urma o perioadă de specializare a aplicației pe anumite verticale din economie”, menționează CEO-ul Erik Barna.

Platforma este accesibilă online, pe bază de abonament lunar, fiind oferită gratuit spre utilizare pentru PFA-uri și SRL-D-uri.

Cu 10 ani experiență în dezvoltarea de aplicații pentru piața B2B din România și 5 ani de creștere accelerată a cifrei de afaceri, LIFE IS HARD este prima companie românească de software listată la Bursa de Valori București – piața AeRo – și face parte din GRUPUL APS, deținut de antreprenorul Cătălin Chiș.

Rezultatele de excepție ale companiei au fost confirmate de prezența, doi ani la rând (2014, 2015), în topurile Deloitte CE Technology Fast 50 și în Top Deloitte FAST 500 EMEA (include Europa, Middle East And Africa), iar în 2015 compania a câștigat la Londra, în cadrul IT EUROPE AWARDS, marele premiu la categoria BEST ERP/CRM SOLUTION OF THE YEAR.

Citiți și: Compania clujeană Life is Hard, primul dezvoltator software din România listat la bursă

Compania clujeană Life is Hard va lansa primul accelerator corporate din România: „Vom accelera cultura antreprenorială”

„Life is Hard” îți face viața mai ușoară

Postaţi un comentariu