CMID va fi racordat la energie electrică

Rampa de gunoi / Foto: Cosmin Ignat

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a semnat astăzi autorizaţia de construire necesară pentru alimentarea cu energie electrică a Centrului de management integrat al deşeurilor (C.M.I.D.), din zona Tufele Roşii, a municipiului Cluj-Napoca.

,,Mă bucur să pot anunţa clujenii, în două zile consecutive, că am reuşit să deblocăm două dintre problemele majore legate de implementarea Sistemului de Management al Deşeurilor. Astfel, în paralel cu demararea efectivă a lucrărilor de închidere a celor patru rampe neconforme de deşeuri, am reuşit să deblocăm şi problema, extrem de importantă, a alimentării cu energie electrică a viitorului centru de procesare a deşeurilor”, a declarat Alin Tişe.

În baza autorizaţiei emise vor fi executate lucrările de alimentare cu energie electrică, respectiv instalaţia de utilizare a C.M.I.D, valoarea investiţiei ridicându-se la 625.919,67 de lei cu TVA. Durata de execuţie a lucrărilor va fi de maxim două luni, contractul în acest sens urmând a fi atribuit în cadrul unei licitaţii publice ce va fi demarată în perioada imediat următoare. 

Postaţi un comentariu