”Clujul se conectează” – tema ediției 2017 a Zilelor Clujului

Zilele Clujului vor avea loc în acest an în perioada 25-28 mai şi deschid sezonul marilor festivaluri clujene. Tema ediției 2017 este „Clujul se conectează / Connecting Cluj” – o cupolă care permite multă creativitate, descoperire, schimbare și îmbinare.

Primăria Cluj-Napoca vine și în acest an cu invitația de a transmite propuneri, idei de evenimente și activități care să se încadreze în această temă. Propunerile pot fi trimise până la data de 18 aprilie 2017, la adresa de email zileleclujului@gmail.com.

Apel pentru voluntari

Primăria Cluj-Napoca îi invită alături de echipa “Zilelor Clujului” pe toți cei care doresc să afle cum se construiește “festivalul care conectează orașul”. Trebuie să ai 18 ani împliniți până în data de 25 mai 2017 şi să fii o persoană ușor adaptabilă, responsabilă, implicată și descurcăreaţă. Perioada de recrutare este 5-30 aprilie 2017. Formularul de înscriere pentru voluntari se va găsi începând cu data de 5 aprilie pe site-ul www.zileleclujului.ro sau la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Str. Moţilor nr. 7. Acesta poate fi trimis la adresa de email zileleclujului@gmail.com sau depus atât la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, Str. Moţilor nr. 7, cât și la primăriile de cartier. Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin sau va fi transmisă online. Pentru că “Zilele Clujului” nu ar putea da viață orașului fără echipa de voluntari, Primăria Cluj-Napoca a pregătit o serie de surprize pentru cei care se remarcă în timpul festivalului. 

Anul trecut în cele 4 zile de festival au participat circa 250.000 de persoane, potrivit datelor făcute publice de primărie.

Postaţi un comentariu