Clujul devine (și) capitala gimnasticii. Naționalele de gimnastică se vor desfășura în Sala Polivalentă

Foto: Dan Bodea

Sala Polivalentă va fi gazda pentru încă un eveniment sportiv de amploare. Vorbim de această dată despre Campionatele Naționale de Gimnastică Open, care se vor desfășura la Cluj, în luna iulie a acestui an. Evenimentul va prefața Campionatul European de Gimnastică din 2017, care va avea loc, de asemenea, la Cluj-Napoca.

„Oficial, Campionatele Naționale de Gimnastică Open, juniori și seniori, se vor desfășura la Cluj, între 1 și 3 iulie 2016. Gimnaștii noștri vor avea un prim contact cu Sala Polivalentă, care va fi și gazda Campionatelor Europene din 2017. Haideți să ne strângem cu toții, să ne susținem sportivii din tribune!”, a fost mesajul postat pe pagina lotului național feminin de gimnastică

Oficial, Campionatele Naționale de Gimnastică Open, juniori și seniori, se vor desfășura la Cluj, între 1 și 3 iulie…

Posted by Lotul Feminin de Gimnastica al Romaniei on Thursday, 3 March 2016

 

Astfel, clujenii vor avea parte de un „aperetiv” pentru Campionatele Europene de Gimnastică ce se vor desfășura tot la Cluj, în 2017. În luna octombrie a anului 2015,  Federația Europeană de Gimnastică (FEG) a decis să acorde României statutul de țară organizatoare a evenimentului amintit, în detrimentul Danemarcei, iar Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost acceptată ca variantă de rezevă, celei din București, la care lucrările nici măcar nu au început. ”Am crezut cu tărie că vom câștiga organizarea acesor campionate, iar acum nu mai am nicio îndoială că europenele se vor desfășura la Cluj-Napoca”, declara la acea vreme pentru Transilvania Reporter directorul interimar al Sălii Polivalente, Ionuț Rusu.

Postaţi un comentariu