Clujenii repetenți la curățarea trotuarelor. Primăria a emis 300 de somații

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Primăria Cluj-Napoca atenţionează clujenii să curețe zăpada şi gheața de pe trotuarele din faţa imobilelor pe care le deţin. Poliţia locală a demarat astăzi o acţiune de somare a proprietarilor care nu-şi întreţin corepunzător trotuarele şi zonele aferente locuinţelor, în scopul prevenirii pericolului de alunecare şi a menţinerii curăţeniei oraşului.

Poliţiştii locali au acţionat în zona centrală a oraşului, pe străzile: Napoca, B-dul Eroilor, Clinicilor, Iuliu Haţieganu, Memorandumului, Moţilor, în pieţele Unirii şi Avram Iancu şi au aplicat 300 de somaţii deţinătorilor de imobile ale căror trotuare nu au fost curăţate de zăpadă şi gheaţă. Cei care nu se vor conforma somaţiilor riscă să primească sancţiuni contravenţionale cuprinse între 500 şi 1.000 de lei.

Pe de altă parte, potrivit biroului de presă al primăriei, acţiunea de deszăpezire din municipiu a fost realizată conform contractelor în vigoare de firmele Rosal și Brantner Vereș. Acestea au acţionat cu 67 de angajaţi şi 28 de utilaje.

În cazul în care doriţi să sesizaţi eventuale probleme în ceea ce priveşte activitatea de deszăpezire puteți apela Dispeceratul Comandamentului de Deszăpezire la numărul de telefon 0264/431.753 sau Telefonul Primarului 0264/984.

Postaţi un comentariu