Clujenii pasionați de modă pot primi sfaturi vestimentare de la designerii români în cadrul Galeriei de Stil

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Prima ediție de vară a evenimentului  dedicat iubitorilor de modă, Galeria de Stil, va avea loc în perioada 6 – 8 mai 2016 la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca. Galeria de Stil este locul ȋn care designerii români ȋşi etalează colecţiile de vară, iar vizitatorii pot nu doar să cumpere creaţii unice, ci şi să primească sfaturi vestimentare. Iubitorii de modă vor putea interacţiona cu peste 30 de creatori de modă tineri, cu o mulţime de idei inovatoare.

Geanta „trei în unu”

De exemplu, Laura Olaru va aduce la Galeria de Stil geanta „trei ȋn unu”, care poate fi folosită atât ca borsetă, cât şi ca plic sau geantă de umăr. Iubitorii stilului sport-chic o vor ȋntâlni pe Andrea Szanto, care va aduce o colecţie din materiale special create pentru ciclismul profesionist, la care a adaugat paiete, piele naturală şi catifea. Astfel, a obţinut ţinute confortabile ce pot fi purtate atât ȋn drumul spre birou cu bicicleta, cât şi la şedintele de la serviciu.

La această ediţie a Galeriei de Stil, designerii vor pune accent ȋn mod deosebit pe rochiile elegante, perfecte pentru evenimentele de sezon, precum banchetele sau nunţile. Nu vor fi neglijaţi nici domnii, pentru care vor exista standuri speciale cu pantofi personalizaţi şi costume nonconformiste.

La Muzeul de Artă va exista şi un stand aromat, plin cu lumânări ȋn ceşcuţe de porţelan englezesc, pictate manual.

Evenimentul ajuns la ediţia a IV-a își propune să ajute publicul clujean să intre în contact cu designerii şi, ȋn acelaşi timp, să educe gusturile românilor în materie de stil.

Program de vizitare:

Vineri: între orele 16 şi 19

Sâmbãtã: între orele 11 şi 19

Duminicã: între orele 11 şi 18

Postaţi un comentariu