Clujenii își doresc „Justiție pentru toți”. „Timpul tău a apus, în umbra marelui urs”

Update. Doar cinci persoane au participat la protestul din această seară. Manifestanții au ajuns în Piața Unirii în jurul orei 16:30, au rămas câteva minute, după care au plecat. În schimb, nu au lipsit polițiștii și jandarmii care au revenit la „fața locului” de mai multe ori.

Un nou protest a fost anunțat pe rețelele de socializare pentru această seară. Clujenii vor ieși în stradă pentru a protesta față de modul selectiv în care este aplicată justiția în România. Concret, inițiatorii protestului „Justiție pentru toți” sunt nemulțumiți de faptul că arestarea deputaților Nicolae Păun și Mădălin Voicu a fost împiedicată de votul deputaților și de faptul că ANAF a fost atacată pentru că a pus în practică o decizie judecătorească definitivă.

Florin Bădiță

Florin Bădiță

„Este un gest inacceptabil blocarea justiției, contra căruia ne vom arăta nemulțumirea în stradă. ANAF a pus în aplicare o decizie judecătorească veche de peste 1 an și jumătate și a fost atacata pentru ca și-a făcut treaba. Duminica ieșim pentru a ne arăta indignarea fața de acest circ prost la care asistăm. Degeaba prostești poporul cu televizorul, căci noi avem internetul, gândirea critică și logică lângă noi. Suntem tineri, suntem milioane și nu permitem ca România să fie locul vostru de joacă. Vrem un stat de drept. Nu suntem de acord cu blocarea activității justiției, nici în cazul din camera deputatilor, nici în încercarea penibilă a avocatului poporului de a se sesiza selectiv, doar la ce îl intereseaza pe el. Timpul tău a apus, în umbra marelui urs”, scrie inițiatorul protestului, clujeanul Florin Bădiță.

Până în momentul de față s-au arătat interesate de eveniment peste 300 de persoane.

Protestul va avea loc astăzi, de la ora 16:00, în Piața Unirii.

 

Postaţi un comentariu