Clujenii invitați să trimită mesaje în campania ”Împreună suntem Cluj”

Primăria Cluj-Napoca în colaborare cu InfoTrafic – Radioul de pe strada ta, a demarat campania ”Împreună suntem Cluj”. Acțiunea a fost lansată la începutul lunii mai și va fi menținută pe tot parcursul acestui an, când sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire.

Cu ocazia Anului Centenarului, clujenii sunt invitați să scrie mesaje pe o pagină specială pe Facebook, Împreună suntem Cluj. Pe această pagină se publică cele mai bune imagini și mesaje în care participanții sunt invitați să menţioneze:

  • o amintire frumoasă legată de istoria Cluj-Napoca #moştenireCLUJ
  • o imagine cu oraşul care face cât 100 de cuvinte #100fotoCLUJ sau
  • o dorinţă pentru direcţia de dezvoltarea a oraşului #construimCLUJ

Deja câteva zeci de fotografii și mesaje de la clujeni au fost postate pe această pagină specială.

”Clujul este orasul unde m-am nascut, locul unde am gasit iubirea si mi-am infiintat propria afacere. Sunt sigura ca oriunde o sa merg in lume Clujul mereu va ramane in inima mea”, spune într-un mesaj Ajtai Krisztina.

”Acasa este acolo unde este inima si iubirea! Clujul este acasa pentru mine! In fiecare zi, in fiecare dimineata, in fiecare ambuteiaj din centru sau de pe Horea!  No matter what!”(Ana-Maria Molnar)

”Orașul în care m-am născut, trăiesc în Cluj-Napoca, iar ce aș schimba ar fi transportul public spre comunele alaturate. Iubesc Cluj-Napoca!”, (Lavinia Marinca)

Postaţi un comentariu