Clujenii, invitaţi să se înscrie în Registrul electoral cu adresa de reşedinţă

Foto: Dan Bodea
eepurl.com

Primăria municipiului Cluj-Napoca aminteşte cetăţenilor români cu drept de vot, care şi-au stabilit reşedinţa în municipiul Cluj-Napoca şi doresc să-şi exercite dreptul de vot la alegerile parlamentare din data de 11.12.2016 în municipiul Cluj-Napoca,  să solicite înscrierea în Registrul electoral cu adresa de resşdinţă.
Solicitarea are ca temei legal art 42 alin.(1) din Legea nr 208/2015, modificată şi consta în completarea unei cereri tip- modelul cererii tip se găseşte pe site-ul instituţiei la secţiunea  „Evidenţa populaţiei”, subsecţiunile Evidenţa populaţiei- cereri tip- la care se anexează o copie a actului de identitatea şi a dovezii de reşedinţă; toate acestea se depun la Direcţia de Evidenţă a persoanelor, situată pe Calea Moţilor nr.5- Cluj-Napoca cam. 10, sau pot fi transmise prin poştă la această adresă.

Termenul limită pentru depunerea cererii este data de 27.10.2016.

De asemenea, Primăria municipiului Cluj-Napoca, prin Direcţia de Evidenţă a Persoanelor, invită cetăţenii domiciliaţi în municipiu şi în celelalte unităţi administrativ teritoriale arondate pe linie de evidenţă  a persoanelor  la  municipiul Cluj-Napoca, ale căror acte de identitate au expirat sau sunt în prag de expirare, să se prezinte pe str. Moţilor nr.5, la sediul Direcţiei pentru preschimbarea lor. Actele necesare pot fi accesate pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro, secţiunea Evidenţa populaţiei.

Postaţi un comentariu