Clujenii, invitați să amenajeze Bulevardul Eroilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă

eepurl.com

Cea de-a treia ediție a concursului de idei și proiecte Lights On a fost lansată astăzi, 19 septembrie. Designerii, arhitecții și inginerii care doresc să contribuie la modul în care va fi amenajat bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca cu ocazia sărbătorilor de iarnă au ocazia să câștige 1.000 de euro și să-și vadă proiectul transformat în realitate pe cel mai important bulevard al orașului.

Potrivit organizatorului, Daisler Print House, principalul obiectiv al concursului este acela de a populariza și evidenţia potențialul zonei prin iluminat și decorațiuni specifice sărbătorilor de final de an. 

„Se caută soluții inovatoare ce pun în valoare spațiul și vegetația existenta, în același timp fiind așteptate și soluții ce pot aduce valoare adăugată spațiului existent. Se dorește evitarea „încărcării” peisajului, realizarea unei simbioze între materialele folosite, amplasarea lor și utilitatea lor și un juriu independent și imparțial format din specialiști din mai multe domenii este chemat să jurizeze propunerile”, a transmis organizatorul.  

Concursul este destinat celor cu studii de arhitectură, inginerie sau design. Termenul limită pentru înscrieri este 13 octombrie 2017.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare AICI

Anul trecut concursul a fost organizat pe strada Mihail Kogălniceanu din Cluj-Napoca, iar proiectul câștigător a fost desemnat Forest Spirits. La prima ediție, în 2015, în Piața Mihai Viteazu au fost instalate globuri luminoase de mari dimensiuni, parte a proiectului câștigător Snow Balls.

Citiți și: 

Lights On: De sărbători, strada Mihail Kogălniceanu se transformă în „For(r)est Spirits”

 Concursul „Lights On”, de împodobire a Pieței Mihai Viteazu în această iarnă, și-a desemnat câștigătorul: „Snowballs”

Lights On este marcă înregistrată a Daisler Print House, o afacere de familie extrem de versatilă în domeniul tipăriturilor de mici și mari dimensiuni. Proiectul este implementat de Asociația Daisler, înființată de membri ai Daisler Print House cu scopul de a revigora peisajul urban din Cluj-Napoca prin diverse activități și inițiative precum  Lights On sau Strada Potaissa, prima piață de flori altfel a orașului.  

Citiți și: FOTO Piață „altfel” de flori pe strada Potaissa: Flori pe schele și standuri amenajate creativ

Postaţi un comentariu