Clujenii, invitaţi la cel mai colorat maraton

Foto: http://thecolorrun.ro/

Prima ediţie a evenimentului The Color Run va lua startul duminică, 13 iulie la Cluj.

Peste 1000 de alergători sunt aşteptaţi să participe la cel mai colorat maraton organizat vreodată pe străzile oraşului, care va avea loc pe următorul traseu:

Start: P-ţa Unirii Vest – P-ţa Unirii Nord – str. Iuliu Maniu – Baba Novac – M. Kogălniceanu – B-dul Eroilor
Întoarcere – B-dul Eroilor – Universităţii – I.C. Brătianu – Baba Novac – M. Kogălniceanu – Potaisa – I.M. Klein – Napoca – S. Micu – I. Bob – I. Ratiu – Napoca – P-ţa Unirii (Sosire)
Startul se va da la ora 18.00 şi se va alerga pe o distanţă de 5 km.

“Va fi o cursă euforică în culori, care va celebra sănătatea, bucuria şi originalitatea, iar pe parcursul desfăşurării ei, la finalul fiecărui kilometru parcurs, participanţii vor fi vopsiţi din cap până-n picioare în diverse culori”, transmit organizatorii evenimentului,  Asociaţia Runners Club.

Circulaţia va fi restricţionată duminică,  între orele 15.00 şi 20.00, pe traseul desfăşurării maratonului, transmite Primăria Cluj-Napoca.

 

The Color Run™ – cunoscută și drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color Run™ este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs. Distracţia continuă şi după încheierea cursei, cu un uriaş festival unde se foloseşte din nou pudră colorată din belşug, pentru o explozie de fericire şi experienţe memorabile, fără a mai pune la socoteală milioanele de combinaţii de culori intense.

Reguli: Începe cursa în haine albe.

Treci linia de sosire scăldat în culori.

The Color Run™ a luat amploare odată cu lansarea sa, în ianuarie 2012 şi a crescut de la peste 50 de evenimente şi 600.000 de participanţi în 2012 la mai mult de 100 de ediţii şi peste un milion de alergători în 2013.

Postaţi un comentariu