Clujenii de la Parking+Plus, premiați de către French Tech Ticket pentru aplicația lor

Foto: Dan Bodea

Start-up-ul clujean PARKING+PLUS  a fost anunțat joi drept câștigător al ediției din 2017 a competiției French Tech Ticket. Astfel, aplicația care facilitează crearea de parcări inteligente în oraș se numără printre cele 70 de idei de business care, dintr-un total de 2000 de aplicanți, au fost premiate cu suma de 57.000 de euro, dar și suport în dezvoltarea afacerii din partea Telecom&Management SudParis Entrepreneurs.

French Tech Ticket este un accelerator de afaceri susținut de către Banca de investiții publice franceză, Business France, Guvernul francez, municipalitatea pariziană dar și alte organizații din domeniu.

„Este o oportunitate deosebită pentru PARKING+ PLUS pentru a consolida afacerea în Europa de Vest și pentru a primi sprijinul unuia dintre cei mai importanți acceleratori in domeniul tehnologiei în Franța, în paralel cu formarea ecosistemuui francez de startup-uri și networking și apariția partenerilor strategici in domeniul mobilității și a serviciilor de tipul smart city”, a explicat Cristian Ureche, co-fondator al PARKING+PLUS.

Cristian Ureche, cofounder și managing director al PARKING+PLUS

Mai multe despre sistemul PARKING+PLUS puteți citi în link-urile de mai jos.

Postaţi un comentariu