Cluj CCE 2021, promovată la Berlin

Rarița Zbranca, unul dintre cei mai importanți membri ai echipei care pregătește candidatura Clujului pentru titulatura de Capitală Culturală Europeană în 2021, s-a aflat în perioada 1-3 martie la Berlin unde a vorbit în deschiderea conferinței „Un suflet pentru Europa”.

Rarița Zbranca, expertă în politici culturale, este unul dintre fondatorii conglomeratului cultural „Fabrica de Pensule”. Ea a vorbit chiar înaintea alocuțiunii președintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Pe parcursul conferinței de la Berlin, reprezentanta Clujului s-a întâlnit cu o serie de experți și operatori culturali importanți din Europa.

„În perioada 1-3 martie, în cadrul conferințelor «A New Narrative for Europe» și «Berlin Conference – A Soul for Europe»” am avut oportunitatea de a promova candidatura municipiului la titlul de Capitală Culturală Europeană. Printre invitați s-au aflat Angela Merkel, J.M. Barosso, Jean-Claude Junker, candidatul Partidului Popular European la președinția Comisiei Europene, Martin Schulz, Președintele Parlamentului European și candidatul Partidului Socialist la președinția Comisiei Europene, precum și parlamentari europeni, artiști și intelectuali din întreaga Europă”, a comentat pe pagina oficială de Facebook primarul Clujului, Emil Boc

Postaţi un comentariu