Cluj Arena, pregătit pentru amicalul de lux al României cu Chile

Fanii echipei naționale de fotbal a României pot să urmărească astăzi  gratuit, timp de 15 minute, antrenamentele oficiale ale reprezentativelor României și statului Chile pe Cluj Arena. Echipa statului sud-american va începe antrenamentul de la ora 18.00, iar echipa României de la ora 19.00. 

Cu doar o zi înainte de meciul amical dintre echipa României și câștigătoarea de anul trecut a Copei America, pe stadion se efectuează diverse activități de mentenanță curentă a suprafeței de joc, irigări, tunderi succesive și trasarea terenului, aplicarea de tăvălugiri, etc.

Pentru accesul la meci au fost stabilite, împreună cu celelalte instituții și entități cu atribuții în domeniu, o serie de reguli și măsuri sporite de securitate. S-a luat, astfel, decizia ca primul control amănunțit să aibă loc într-un perimetru aflat la circa 25-30 de metri distanță față de stadion. Totodată, reprezentanții Direcției de Administrare și Exploatare a Stadionului Cluj Arena anunță că accesul în incinta stadionului va fi permis în ziua meciului începând cu ora 19.00.

Postaţi un comentariu