Cerere în căsătorie în timpul celui mai emoționant fashion show din România, Atipic Beauty

Cea de-a noua ediție a celui mai emoționant fashion show din România, Atipic Beauty, a avut loc aseară, 21 iunie, la Cluj-Napoca. Scopul evenimentului este de a promova în mod constant imaginea persoanelor cu dizabilități din România, prin înlăturarea ideilor preconcepute despre dizabilitate. În timpul show-ului, 12 fete imobilizate în scaun rulant prezintă, alături de persoane publice, creații vestimentare semnate de designeri români.

Organizat a patra oară consecutiv în inima Transilvaniei, evenimentul și-a propus ca anul acesta să strângă fonduri pentru achiziționarea a 12 scaune rulante pentru participantele seriilor precedente.

„Din păcate nu s-a stâns suma necesară achiziționării celor 12 scaune rulante, dar vom continua demersul în următoarele evenimente. Un scaun performant activ costă 2.500 de euro. Deocamdată nu putem cumpăra niciunul”, a precizat pentru Transilvania Reporter, Magda Coman.

Anișoara Mârza a avut aseară parte de o surpriză de zile mari. Prietenul său a cerut-o în căsătorie în timp ce aceasta se afla pe scenă, spre deliciul publicului care a participat la eveniment. Vizibil emoționată, tânăra a acceptat, spunând că nu se aștepta la așa ceva.

Evenimentul „Atipic Beauty” a fost inițiat de Magda Coman, președinta Asociatiei Open Your Heart, care a trăit experiența unui fotomodel profesionist, iar in prezent este obligată să experimenteze viața în scaunul rulant. Magda Coman, care a suferit la rândul său un accident, a locuit pentru o perioadă în Germania, unde i s-a oferit șansa de a-și continua cariera, chiar dacă nu a mai putut defila. Întoarsă în țară, s-a gândit că ar fi de bun augur să dezvolte acest concept și în România.

Citiți și:

Magda Coman, singurul model în scaun rulant care a reprezentat România la New York Fashion Week: „Visam de când eram manechin pe picioare să prezint în America”

Cel mai emoționant show de modă, Atipic Beauty, a ajuns pentru a treia oară la Cluj

12 modele în scaun cu rotile au demonstrat, la Cluj, că frumusețea nu cunoaște bariere

Cei care doresc a facă o donație pentru a susține campania Asociației Open Your Heart pot afla mai multe detalii aici: ATIPIC BEAUTY 2016.

Postaţi un comentariu