Cele mai ieftine și cele mai scumpe bilete la concertul lui Eros Ramazzotti, pe cale să se epuizeze

Foto: Getty Images
eepurl.com

După mai mult de 30 de ani de la debut și o cifră-record de 50 de milioane de albume vândute, Eros Ramazzotti ajunge și la Cluj-Napoca în această toamnă. Mai puțin de 100 de bilete la categoria cea mai ieftină de preț, respectiv, 99 lei, mai sunt momentan în vânzare la concertul pe care artistul italian Erros Ramazzotti îl susține în premieră la Cluj-Napoca pe 24 septembrie, la Sala Polivalentă. Potrivit organizatorilor,  aceeași situație la categoria celor mai scumpe locuri, VIP Diamond (495 lei), unde mai sunt disponibile câteva locuri.

Eros Ramazzotti a lansat recent pe pagina sa oficială cel de-al treilea videoclip de pe albumul „Perfetto”. Artistul a ales Roma și New York-ul ca fundal vizual pentru «Sei un pensiero speciale», al treilea single extras de pe Perfetto, un cântec de dragoste conceput ca o scrisoare, scris de Eros și de Federico Zampaglione.

În funcție de distanța față de scenă și de tipul locului (în picioare sau pe scaun), biletele la concertul pe are artistul italian îl va susține la Cluj costă între 99 de lei și 495 lei. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV).

Postaţi un comentariu