Cel mai popular tenor al lumii, Alessandro Safina, va concerta la Cluj, în luna decembrie

Şarmantul tenor italian, Alessandro Safina, îi va încânta pe spectatorii din Cluj în cadrul unui concert ce va avea loc pe 14 decembrie la Sala Polivalentă din Cluj. În acompaniamentul unei orchestre simfonice, Alessandro Safina va interpreta în maniera sa inconfundabilă, melodii arhicunoscute publicului din întreaga lume, precum ”O sole mio”, ”Santa Lucia”, ”Il Mondo” ”Don’t cry for me Argentina” sau ”Besame Mucho”.

Printre piesele de rezistență incluse de artistul italian în playlist-ul concertului de la Cluj se numară și: ”Guarda Che Luna”, ”Insieme a te” sau melodia ”Luna (Only You)”, care figurează pe coloana sonoră a serialului “Clona”, adorată de spectatorii români.

Cu pasiunea specific latină, interpretările lui Alessandro Safina vor rezona cu vibrația emoției și bucuriei din pragul sărbătorilor de iarnă, completate de momente muzicale inedite. Atmosfera adecvată a serii va fi întregită cu amintiri, scurte povestiri din viața artistului, pline de amuzament. Indiferent de vârstă sau gusturi muzicale, concertul Alessandro Safina din data de 14 decembrie  va fi cu siguranță alegerea perfectă a celui mai inspirat cadou al lunii decembrie.

alessandrosafina_pic1

1+1 gratis din 1 noiembrie

Biletele, existente în noul pachet promoțional ”1+1 gratis” sunt disponibile începând cu data de 1 noiembrie 2016. Din acest moment, spectatorii pot cumpăra două bilete, plătind doar unul, indiferent de categoria de loc.

Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 315 lei (Golden VIP), 263 lei (VIP), 210 lei (Categoria I), 168 lei (Categoria a II-a), 116 lei (Categoria a III-a) și 63 lei (Categoria a IV-a). Biletele se pot achiziționa atât online de pe www.bilete.ro și www.eventim.ro precum și de la  magazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV,   de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

Postaţi un comentariu