Ceața cauzează probleme pe Aeroportul Internațional Cluj

UPDATE:  Ceaţa încă afectează activitatea de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Zborul de la Iaşi care trebuia să aterizeze încă de la ora 8.25 a fost redirecţionat către Timişoara. De asemenea, aeronavele care vin de la Istanbul şi Luton se apropie de Cluj însă nu se ştie când vor putea ateriza. Se aşteaptă ca în următoarea oră condiţiile meteo să se îmbunătăţească.

Şapte curse aeriene înregistrează, joi dimineaţă, întârzieri şi de aproape trei ore din cauza ceţii de pe Aeroportul Internaţional Cluj, trei dintre acestea fiind curse care nu au aterizat, iar patru aeronave nu au putut decola spre destinaţiile programate.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Cluj au anunţat că două curse Blue Air care au plecat din Iaşi, respectiv Bucureşti, şi care urmau să aterizeze la orele 8.25 şi 9.10, nu au reuşit să ajungă la destinaţie din cauza ceţii dense. Totodată, nici o cursă Tarom care trebuia să ajungă la Cluj la ora 8.30 nu a putut ateriza.

Dintre acestea, cursa Blue Air care a plecat de la Bucureşti a fost redirecţionată, la ora transmiterii acestei ştiri, spre Sibiu.

Totodată, la plecări, patru zboruri au întârzieri din cauza ceţii. Este vorba despre un zbor spre Timişoara al companiei Blue Air, care trebuia să decoleze la ora 8.55, două spre Viena, unul al Tarom şi unul al Austrian Airlines care urmau să plece la ora 8.55, precum şi o cursă Blue Air spre Dublin, care nu a reuşit să plece la ora 10.00.

Judeţul Cluj se află sub atenţionare cod galben de ceaţă până la ora 13.00, vizibilitatea fiind, local sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Postaţi un comentariu