Cavalerii Templieri susţin excelenţa şi tinerele talente

Pianul a fost inventat în jurul anului 1700 și se numea la început ”pianoforte”, cuvântul fiind prescurtat ulterior.

Cavalerii Templieri oraganizează, sâmbătă, o gală menită să contribuie la sprijinirea tinerelor talente.

“Cavalerii Templieri au plăcerea de a vă invita în anul Centenarului la Gala ”Uniți susținem excelența”, în data de 13 octombrie 2018, în Auditorium Maximum al Filarmonicii din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:00. Pentru că anul acesta celebrăm moștenirea pe care am primit-o acum 100 de ani, ne-am gândit să ne implicăm activ în susținerea viitorului cultural al României.

Astfel, Comanderia Sf Bernard de Clairvaux, din Cluj-Napoca, membră a Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim, mai comun ”Cavalerii Templieri”, își propune să asigure cadrul prin care să sprijinim împreună tinerele talente cu posibilități materiale limitate. Sumele rezultate din donații, sponsorizări și vânzări de bilete vor fi direcționate integral către nevoile copiilor pentru dezvoltarea potențialului lor artistic.

Identificarea tinerelor talente cu adevărat promițătoare se va face cu sprijinul partenerului nostru artistic ”Be Happy Art Studio”.  În acest sens am pregătit o gală a laureaților din domeniul muzical.

Copii cu realizări impresionante vor performa la pian, vioară, violoncel, harpă, sub îndrumarea directorului artistic Perikles C. Stephanidis. Invitatul special al acestei gale este adolescentul Fabiani Prcsina, uimitorul pianist care a interpretat alături de Andrea Bocelli și maestrul Eugen Doga.

Evenimentul va fi prezentat și animat de îndrăgitul om de televiziune Dan Negru”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Postaţi un comentariu