Cătălina Ponor și Larisa Iordache, printre medaliatele cu aur la Naționalele de gimnastică

Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

La feminin, campioană naţională la paralele este Larisa Iordache (Dinamo), iar pe locurile următoare s-au clasat Anda Butuc (Dinamo) şi Maria Holbură (Farul Constanţa), potrivit Agerpres.

La bârnă, campioană naţională este Cătălina Ponor, urmată de Larisa Iordache şi de Denisa Golgotă. Cătălina Ponor s-a clasat pe prima poziţie şi la sol. La sărituri, pe primul loc s-a clasat Denisa Golgotă (Cetate Deva), urmată de Ioana Crişan (Cetate Deva) şi de Ioana Oprea (CSM Oneşti). La băieţi, campion naţional la sol este Marian Drăgulescu, urmat de Andrei Muntean şi de Vlad Cotuna. La sărituri, campion naţional este tot Marian Drăgulescu.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

La paralele, primul a fost Andrei Muntean, urmat de Vlad Cotuna şi de Cristian Băţagă. La cal cu mânere, pe primul loc s-a clasat Cristian Băţagă (CSM Bistriţa), urmat de Vlad Cotuna (Steaua) şi de Laurenţiu Nistor (CSM Bistriţa). La inele, pe prima poziţie s-a situat Andrei Muntean (Dinamo), pe a doua, Cristian Băţagă (CSM Bistriţa), iar pe a treia, Andrei Groza (Dinamo). La bară, campion naţional este Andrei Groza.

În sala Polivalentă din Cluj-Napoca a avut loc, în perioada 1-3 iulie, a 69-a ediţie a Campionatelor Naţionale de gimnastică artistică. Vineri a avut loc concursul masculin, sâmbătă cel feminin, iar duminică s-au desfăşurat finalele pe aparate.

Postaţi un comentariu